Un val de ironii s-a stârnit asupra lui Emil Boc, cel care l-a susținut frenetic pe Florin Cîțu pentru funcția de președinte a PNL, în septembrie anul trecut. Afirmația primarului Clujului că nu vrea ca fetele lui să plece din țară a impulsionat imaginația românilor. Pe internet circulă fotografia celor două fete cu bagajele făcute.

“Boculeț, vai de capul lui! Și a tuturor liderilor PNL care-l pupă în fund pe Iohannis ca să nu facă pușcărie, susținând fiecare impotent de tip Cîțu, dar propus de președinte,” scrie Cozmin Gușă pe pagina lui de facebook.

“Cum urlau ei isteric și cu ochii holbați “ Cîțuuuuu Presedinteee”! Cum se tăvăleau ei pe scenă din dragoste și dor pentru “omul providențial”! Cum ne spunea Boc că fetele lui nu mai pleacă din țară cu Cîțu președinte! Cum își smulgea hainele de pe el Rareș Bogdan și cum zbiera ca un nebun la congres “Floriiiiin Cîțuuuu Presedinteeee”! Specimenele astea umane, care mint, inseală și trădează și in somn, ne înjurau pe vremuri, pe mine, pe Liviu Dragnea, pe Șerban Nicolae! Formele astea de viață v-au cerut votul promițându-vă toate aberațiile pāmântului, iar voi i-ați votat și aplaudat la scenă deschisă! Pentru exemplarele astea a fost trădat Dragnea și intreaga echipă de patrioți? Ați crezut că ăștia vor schimba in bine fața României? Iar astăzi vă plângeți că țara e in faliment odată cu noi toți?”, scrie Codrin Ștefănescu, pe pagina sa de facebook.

Articolul precedentPSD susține creșterea valorii tichetelor de masă
Articolul următorTsunami pe pagina de facebook a lui Marcel Ciolacu, după anunțul că Dumitru Coarnă poate fi dat afară din PSD