Prezent la Conferința Județeană a PNL Tulcea, Florin Cîțu a mulțumit liberalilor că a scăpat țara de un senator ”spion rus.” Nu e prima oară când se referă la Eugen Orlando Teodorovici, fost ministru de două ori al finanțelor, în două guverne.

Surse RealitateadinPSD susțin că Teodorovici intenționează să-l dea în judecată pe Florin Cîțu și chiar să-i facă o plângere penală pentru divulgarea secretelor de stat, dacă acestea există.

Acum un an, Teodorovici se întreba, sub titlul„Din seria PNL-isme și AntiRomânisme – Fake News 1: ”Spion rus”, „cum poate cineva să creadă că Băsescu sau Iohannis m-ar fi numit vreodată în funcția de ministru la orice minister dacă aveau și cel mai mic indiciu sau suspiciune că sunt vreun spion al oricui, dar mai ales al Rusiei?!? Poate cineva să creadă aşa ceva?!

Poate vreun român să-și imagineze că n-ar fi ieșit Băsescu la TV în 2012 și 2015 când i-am fost propus ministru, la oră de vârf, să anunțe triumfal că mi-a respins numirea deoarece sunt spion?”

Cu aceeași ocazie a mai reamintit că a făcut parte din Guvernul care în 2019, când dețineam Președinția rotativă a Consiliului UE, s-a opus și a blocat proiectul Nordstream 2 la UE, în ciuda interesului Rusiei, căci era proiectul lor și că a coordonat toți miniștrii de finanțe ai țărilor UE.

Articolul precedentCulisele statului paralel. Administratorul public Călărași, acuzații grave pentru ministerele Transporturilor și Sportului pentru întârzierea proiectului Portului turistic
Articolul următorSenatorul Stan cere măsuri urgente de protecție pentru românii care nu fac față scumpirilor