Prin 1870,compania americană Colt,a scos pe piața un pistol devastator de calibrul 45 in fata căruia puscoacele cawboylor turbulenți nu făceau fata.
ÎNCĂ DE PE ATUNCI,AMERICANII AU AVUT UN CONCEPT CIUDAT DESPRE PACE ȘI EI,AU BOTEZAT PISTOLUL PEACEMARKER NUMINDU-L”PACIFICATOR”,”FĂCĂTOR DE PACE”,”PACIFIST”!
Și rușii in 1940 au scos un pistol teribil,Stechkin,doar ca ei nu erau subtili,comisarii NKVD ucideau”dusmanii poporului” pentru popor.
Teoria,conceptul PEACEMARKER,al pacificatorului le-am văzut la SUA in Irak,Afganistan,Somalia,Iugoslavia,Libia.
ASTĂZI,IN POLIGONUL UCRAINA,SE TRIMIT FĂCĂTOARE DE PACE,LANSATOARE DE RACHETE ȘI ALTELE,EVIDENT”TOTUL PENTRU PACE”,DIN NEFERICIRE IN ACEST POLIGON TINTELE SUNT VI!
CUM PACEA ESTE PĂGUBOASĂ PENTRU INDUSTRIA DE ARMAMENT,CHIAR ESTE DORITA?
Ceaușescu dorea banca cu prietenii din Orient și Africa,Gadafi tot banca dorea și sa tranzacționeze petrolul cu alta moneda nu cu dolarul,Putin dorește sa tranzacționeze gazul in ruble.
CU PRIMII DOI ȘTIM CE S-A ÎNTÂMPLAT,AL TREILEA ESTE VIZAT,CA VORBA ACEEA”DACĂ DOLAR NU E NIMIC NU E”!O FI BINE?
Nici la noi “nu este pace sub măslini”.
Ne mor milionari controversati,unul sare in aer cu masina,unul se sinucide in toaleta unui avion,unul se îneacă pe o plaja pustie,altul se prăbușește cu avionul personal.
NU SEAMANA A PACIFICARE,MAI DEGRABĂ A…CURĂȚENIE!
Subtil,unii încearcă sa ne prezinte viitorii Prezidențiabilii,Kovesi și Geoana,figuri impuse ca altceva nu avem deocamdată.
O SA-I VOTAM CU ENTUZIASM ȘI SPERANȚA,APOI VOM SPUNE CA AU FOST IMPUȘI,UITÂND CA CEI IMPUȘI VOR FI DATORI PAPUSARILOR ȘI NU POPORULUI!
Stingand focare prin măsuri sociale controversate,CIOLACU spune ca trebuie coaliția sa renunțe la măsuri pompieristice,au o vara și o toamna sa ia măsuri menite sa ne ajute sa trecem o iarna crunta.
ȘI NOI AVEM O VARA IN FATA,CU VACANTE DORITE,SA NE RUGAM SA NU FIE NEVOIE SA FIM”PACIFICATI”ȘI SA AVEM ÎNȚELEPCIUNEA SA PUNEM CEVA DEOPARTE PENTRU LA IARNA CA BINE NU O SA FIE!
SANATATE!

Articolul precedentCulisele Statului Paralel – Anchetă explozivă – Serial-maraton nemaivăzut până acum la posturile TV
Articolul următorREALITATEA PLUS, la un pas de trecerea la HD