Mi-am adus aminte de doua bancuri care erau in voga înainte de 1989 referitoare la pensionari.
Nu intru in detalii,in unul dintre ele un pensionar constata ca,”BAGĂ ĂȘTIA CEVA IN PENSII”,iar in celălalt finalul era ,”CU CIANURA AȚI ÎNCERCAT?”
Astăzi se lucreaza mai subtil,la corason,pardon,la inima,infarcturile pot fi mai productive.
NU ESTE SUFICIENT CA PENSIONARII AU PUSEURI DE TENSIUNE CÂND VAD PREȚURILE IN FARMACII,IN MAGAZINE SAU PIEȚE,ADRENALINA CÂT CUPRINDE!
La un post tv,un idiot,un imbecil de la Casa de Pensii,ar fi spus ca dacă la recalcularea pensiilor apar sume in plus,pensionarul trebuie sa returneze banii!!!
ÎNCĂ SPER CA ESTE FAKE NEWS DEȘI ȘTIU CA AU MAI FOST CAZURI CARE IN JUSTIȚIE AU DAT CÂȘTIG DE CAUZA CASEI DE PENSII ȘI NOI AM TĂCUT!
Când o țara este condusă de un prim ministru care nu știe cât costa pâinea,ministrul de finanțe nu știe cât este salariul minim iar ministrul muncii are premoniții și spune ca un ou costa 60 de RON,se declara full-Opțional,adică are direcție și tracțiune asistata, nu ma mai mira nimic.
ALOOO,PNL,USR PLUS,PSD,AUR,UDMR, NU NE INTERESEAZĂ ALEGERILE ȘI LUPTELE VOASTRE INTERNE,CÂND DEPUNEȚI MOȚIUNI ȘI NICI JOACA PERPETUA CU TRIANON!
Sentimentul generator de adrenalina este cel al abandonării noastre și îl simțim zi de zi.
O SA VINA IARNA,CU FACTURI ASTRONOMICE LA ENERGIE,CU UN ALT DECEMBRIE, CU ADRENALINA MAI MULT SAU MAI PUTIN POZITIVA IN REACȚII,MAI MULT SAU MAI PUTIN GENERALIZATĂ!
SCAPA CINE POATE!
SANATATE!