Marți seară, liderul PMP Eugen Tomac a anunțat că fostul președinte Traian Băsescu va fi candidatul formațiunii la Primăria Capitalei. Conform acestuia, Traian Băsescu intră în cursa electorală pentru că USR a dat dovadă de aroganță.
Tomac a dat, marți seară, niște răspunsuri tăioase vizavi de strategia USR. Acesta a spus că intrarea în cursă a lui Băsescu se datorează aroganței USR, dar și că Nicușor Dan va pierde pe mâna propriului partid:
„Că va pierde Nicușor este meritul USR, nu al PMP”, a spus Tomac, potrivit Mediafax.
„Noi nu am vrut să mergem cu un candidat propriu, dar vom merge cu Traian Băsescu, pentru că vrem să obținem un capital politic care să ne permită, așa cum se întâmplă în democrație, să avem vocea noastră politică. Pe candidatura domnului președinte mizăm la alegerile locale. Atâta timp cât aroganța celorlalți ne-a împins în această situație… Vom merge către cetățeni și le vom cere votul. Că va pierde Nicușor este meritul USR, nu al PMP”, a declarat la Digi24 Eugen Tomac.

Articolul precedentPSD acuza PNL ca a dat jumătate de miliard de lei unor firme straine
Articolul următorEmanuel Ungureanu, USR-istul responsabil cu denunțul, portretizat de șefa TVR: Servește opiniile personale ale unor acoliţi