Daniel Băluţă, primarul sectorului 4, a fost primul edil din România care a spălat străzile cu cloramină. Iată că modelul este urmat şi de Aurelia Fedorca, preşedintele PSD Satu-Mare, primar al oraşului Negreşti-Oaş.

“Continuăm să luăm măsuri pentru a preveni răspândirea noului Coronavirus COVID -19 la Negrești-Oaș. Am început în aceste zile cea mai mare campanie de curățeniegenerală prin spălare cu detergenți, care va fi urmată de o campanie de dezinfectare în tot orașul.

⏩ Am început prin curățarea zonei centrale, a căilor principale de acces și a punctelor de colectare selectivă a deșeurilor și continuăm pe fiecare stradă.
În următoarele zile vor intra în dezinfecție toate scările și subsolurile celor 50 de blocuri din oraș, după ce vom aproba în ședința Consiliului Local de vineri bugetul pentru realizarea acestei acțiuni, având în vedere că, în mod normal, aceasta este datoria asociațiilor de proprietari.

⏩ În paralel, am început curățenia generală în toate grădinițele, școlile și liceele din orașul Negrești-Oaș, care va fi urmată de dezinfecția acestor spații pentru a putea primi copiii înapoi la școală în cele mai bune condiții de igienă și protecție.

⏩ Noi facem curățenie în oraș, pe voi vă invităm să faceți același lucru pe proprietățile voastre!”, scrie Aurelia Fedorca pe pagina ei de socializare.

Împreună reușim! #TotulVaFiBine

Postarea poate fi urmărită aici.

Aurelia Fedorca a câştigat ultimele alegeri cu 74,5%. Oraşul Negreşti-Oaş este o comunitate de oameni extrem de harnici care au plecat în străinătate şi .şi-au construit vile somptuoase. Localitatea e des vizitată de străini.

Articolul precedentCiolacu: “Venim foarte curând cu impozitarea pensiilor speciale”. Ce spune despre anticipate
Articolul următorCodrin Ştefănescu: “Conducătorii noştri cretini se tem de Arafat şi de Streinu Cercel”