Principalul opozant al reinstalării lui Vasile Dîncu într-o poziţie înaltă în PSD, Dumitru Buzatu, lider al filialei Vaslui, a spus la o emisiune tv că aducerea lui arată mai mult o teamă din partea actualei conduceri că nu-şi va îndeplini obiectivele.

Dumitru Buzatu a susţinut că la Congres îl va concura pe Vasile Dîncu la funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional. 

„Nu sunt supărat dar cred că pot fi făcute alegeri mai bune, conform cu specificul partidelor, sunt o expresie a societăţii civile şi trebuie să fie formate din membri ai societăţii civile şi nu să fie aduşi într-o singură zi printr-o decizie a unui cerc restrâns”, a zis Dumitru Buzatu.

El a adăugat că instalarea lui Vasile Dîncu ca interimar la CN al PSD „mai degraba cred ca este o inabilitate, o teamăa structurii de conducere provizorii că planurile sale de viitor nu vot putea fi duse la îndeplinire dacă nu lucrează cu cutare sau cu cutare persoane”.

Articolul precedentEmanuel Ungureanu, USR-istul responsabil cu denunțul, portretizat de șefa TVR: Servește opiniile personale ale unor acoliţi
Articolul următor“Administraţia liberală din Sibiu vrea să mute spitalul pe Drumul Hoţilor”, susţine Bogdan Trif, lider PSD Sibiu