Magistrații vor decide miercuri dacă Liviu Dragnea va fi liberat condiționat. În același timp, continuă comentariile despre noul dosar penal realizat de procurorii DNA.

Mai mult unii susțin că apărătorii lui Liviu Dragnea, în cazul în care judecătorii nu resping rechizitoriul “Întâlnirea liderului român cu Trump”, îl pot chema la bară pe fostul președinte american.  “Donald Trump poate fi chemat în fața judecătorilor din România, în cazul în care magistrații pun pe rol noul dosar penal, instrumentat de procurori  lui Liviu Dragnea.

Apărătorii fostului lider PSD ar putea cere instanțelor de fond audierea și a fostului președinte american, în calitate de martor.

Dacă tot nu a dat curs invitației lui Dragnea de a vorbi în Piața Constituției, în timp ce era președintele SUA, o poate face acum în fața juzilor români. Să răspundă, în clar și cu mâna pe Biblie: “și-a tras inculpatul Liviu Dragnea un folos necuvenit de la dineul de dinainte de investire?”

De ce și-a pus la dispoziție prestigiul? A avut ceva de câștigat?”, susține Marius Ghilezan, în editorialul său din “România liberă.”

„Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de Președintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump. I-am transmis președintelui dorința noastră de a duce parteneriatul strategic dintre #România și #SUA la un alt nivel. Președintele Donald Trump mi-a răspuns: „We will make it happen! Romania is important for us!” A fost un dialog cald și deschis”, a scris Liviu Dragnea pe rețeaua de socializare”, scria Liviu Dragnea în 19 ianuarie 2017, pe pagina sa de faceboo. În fotografie, instantaneu de la dineul de investire.

Articolul precedentGheorghiță pregăteșete campania: “orașul vaccinează satul”
Articolul următorTolontan dă cu subsemnatul, Băluță sfințește blocuri