Fostul lider PSD Liviu Dragnea trebuie să se prezinte, luni, 26 iulie, la DNA.

Proaspăt eliberat din penitenciar, politicianul are de dat explicații într-un alt dosar.

Anunțul a fost făcut de fostul secretar al partidului PSD, Codrin Ștefănescu, pe pagina sa de Facebook. Potrivit acestuia, audierea se suprapune cu ora la care cadrele medicale au programat pentru Liviu Dragnea un RMN.

Știrea vine în contextul în care fostul secretar al PSD a anunțat că Liviu Dragnea și-a făcut o serie de analize și va mai urma să se caute de sănătate, după ce fostul lider PSD a realizat că nu e de glumit cu bolile.

Presa notează că Liviu Dragnea este chemat la DNA, după doar zece zile de la eliberarea din penitenciar.

„Hărțuirea continuă” Codrin Ștefănescu a anunțat pe pagina personală de Facebook că „hărțuirea lui Liviu Dragnea continuă”. În mod normal, potrivit procedurii, în situația de față trebuiau să se prezinte doar avocații, nu și fostul lider PSD, a notat Codrin Ștefănescu.

”Vreau sā fac un anunț! Hārtuirea lui Liviu Dragnea continuā! Māine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii ii programaserā RMN-ul! Pe o chestie de procedurā la care, în mod legal, puteau participa doar avocații! Singuri, fārā el! Dar sistemul āsta ticālos și rezist nu se lasā! Teama de Dragnea transpirā prin toți porii lor, frica de ceea ce au fācut i-a înnebunit pe toți! Abuzurile astea, în formā continuatā, dovada clarā a unor spaime imense. De care, într-un viitor apropiat, știu și ei cā vor rāspunde! V-am anunțat ca sā știți cu toții ce se întâmplā!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Articolul precedentPremierul împarte, premierul desparte!
Articolul următorPSD domină Capitala la un an de la alegerea lui Nicușor Dan