Avalanșa de evenimente. Cei din USRPLUS sunt incapabili să se maturizeze. Mai rău. Nu sunt în stare să învețe nici din propriile greșeli. 
Constatăm cu tristețe că avem niște politicieni imberbi, incapabili să-și urmărească chiar si propriul interes. Ei nu vor ajunge vreodată să facă ceva bun nici din întâmplare pentru cei de lângă ei, cu atât mai puțin pentru o țară întreagă.
Rezistența lui Florin Cîțu și calmul prezidențial i-au luat prin surprindere pe cei de la USRPLUS. De ce, doar Dacian Cioloș știe! Atitudinea sfidătoare a lui Florin Cîțu și serenitatea regală a lui Klaus Iohannis sunt definitorii pentru cei doi. În atare circumstanțe, Dan Barna l-a sanjat pe premierul României fără să cumpănească asupra următoarelor mișcări. Rezultatul? Un guvern care a îndatorat țara peste poate pentru a face nimic, un guvern gata să arunce în aer redresarea și reziliența UE pentru că nu e capabil să elaboreze un document, un guvern în mandatul căruia cetățenii au fost furați ca în codru de companiile din energie pleacă acasă fără a da seama pentru dezastrul administrativ lăsat în urmă. Guvernul Cîțu a sfidat legea și nu le-a mai dat oamenilor banii lor, ne-a invrăjbit, ne-a debusolat complet în  lupta cu coronavirusul, și-a bătut joc de generații de copii… Acestea este Guvernul Cîțu și acest Guvern va pleca acasă pe motiv că nu i-a ridicat la timp domnului Barna niște hârtii, ca la domnul Stelian Ion a ajuns o copie în locul unei ordonanțe în original! Motive puerile care aruncă în ridicol o schimbare de guvern similară cu o evacuare forțată a echipei Cîțu din calea unei Românii care fierbe. 
Domnule Cîțu, profitați de ambuscadă și de confuzia produsă de colegii de la USRPLUS și fugiți cât mai repede! Cam la fel cum ați făcut din fața fiscului american. În tinerețe ați văzut că fuga la timp și tupeul în exces v-au ajutat să scăpați de datorii și de responsabilitate! Și, până la urmă, nu sunteți întâiul fugar din grupul dumneavoastră de interese!

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentUSR-PLUS, decizie-BOMBĂ: Vom susține o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu
Articolul următorCulisele statului paralel | Alexandru Nazare, dezvăluiri EXCLUSIVE despre demiterea sa și relația pe care o avea cu Florin Cîțu