Ediție incendiară, astăzi de la ora 18, la Culisele Statului Paralel. Avem documentele pe care noul ministru de finanțe, Dan Vîlceanu, le voia pierdute. Vă arătăm în exclusivitate afacerile pe care familia ministrului le are, dar și toate legăturile politice. Și tot astăzi discutăm despre personajul controversat numit de Biden într-o funcție cheie la Uniunea Europeană. Am desfăcut ițele și vă spunem ce am descoperit în legătură cu România. 

Deși noul ministru de finanțe a spus imperativ, din prima zi de mandat, să nu mai fie întrebat despre firmele familiei sale, apar documente în care am descoperit că nu ajung 10 emisiuni să vi le spunem pe toate.

Familia Vîlceanu are o istorie politică și de afaceri extrem de interesantă în județul Gorj și nu numai! Astăzi, “aruncăm bomba” și, asemenea ca într-un sketch vechi, “așteptăm să i se taie trompa”. E o fabulă, desigur dar documentul pe care noi îl vom prezenta azi chiar e din viața reală. Exclusiv la Culisele statului paralel veți vedea de ce au considerat cei de la Inspecția fiscală ca familia Vîlceanu a încălcat legea. Chiar dacă Dan Vîlceanu a închis firmele, urmele rămân! Și noi mergem după ele!

În ediția incendiară pe care v-am pregătit-o discutăm și despre Mark Gitenstein, numit de curând de Joe Biden ambasador al Statelor Unite la Uniunea Europeană. Desfacem împreună ițele încurcate din legătura pe care o are cu țara noastră.

Un personaj controversat pe care unii l-au numit ambasadorul statului paralel din cauza relațiilor apropiate cu Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea. Ba chiar au existat amenințări la adresa unor politicieni în baza acestor relații. Cum va influența revenirea lui Gitenstein în Europa, ce se va întampla în România? Toate detaliile le aflați de la ora 18, într-o ediție specială a emisiunii Culisele statului paralel. 

Articolul precedentRealitatea din PSD, invitat FLORIN LIXANDRU
Articolul următorMarcel Ciolacu: “La Guvern, nimic pentru oameni, totul pentru Congresul PNL!”