Prezent într-o emisiune la DC News, analistul politic Cozmin Gușă a dezvăluit că Petre Daea îl asista zilnic pe fostul ministru Adrian Chesnoiu, demisionar din cauze de anchetă DNA.

“Vreau să spun un lucru pe care îl cunosc de la Daea, din ultimele luni. Daea l-a asistat aproape zi de zi pe Chesnoiu. Este o confidență pe care mi-a făcut-o, dar nu are rost să o ţin secret. Eu m-am mai consultat cu el, l-am mai invitat la Gold FM, am mai vorbit cu el de trei – patru ori. “Domnule, mă duc peste tot, încerc să ajut. Îl ajut şi pe Chesnoiu”. Au făcut un cuplu bun. Faptul că Daea a stat totuşi lângă Chesnoiu şi acum el continuă… Să sperăm că proiectele alea bune pe care le-a avut Chesnoiu le continuă şi Daea. Am încredere în el, nu este hoţ. Este experimentat. Dar nu vom şti niciodată de ce a acţionat aşa DNA-ul împotriva unui om despre care aş fi putut spune, fără să îl cunosc, nişte lucruri bune”, a spus Cozmin Guşa la DC News.

Petre Daea a mai fost ministrul agriculturii pe timpul lui Liviu Dragnea, făcând parte din toate cele trei cabinete PSD.

 

 

 

 

 

 

 

Articolul precedentAdrian Năstase despre asasinarea lui Shinzo Abe
Articolul următorIncredibila poveste a unui parlamentar PSD. Dimineața dăncistă, la prânz orbanistă