“Pe motiv că e groparul sănătății,” deputatul PSD Marian Mina îl somează pe prim-ministrul desemnat Dacian Cioloș să nu-l propună în calitate de ministru al Sănătății pe Vlad Voiculescu.

Câte un “Colectiv”, în fiecare zi, în ţara noastră! Trecem prin cea mai gravă catastrofă medicală, cu sute de morţi în fiecare zi, cu pacienţi arşi de vii, cu mii de oameni care se luptă pentru viaţa lor, cu spitale în care nu mai găseşti niciun loc, fie că eşti bolnav de COVID-19, fie că suferi de o altă afecţiune. Nu mai sunt medicamente, nu mai sunt locuri la ATI şi nu vor mai fi nici în cimitire!” este mesajul radical al unui parlamentar PSD.

“Am ajuns să săpăm gropile din cimitir cu excavatorul, pentru că şi Voiculescu, dar şi doamna epilatoare Mihăilă erau preocupaţi mai degrabă de privatizarea serviciilor medicale şi de controlul achiziţiilor din Sănătate. Nu au făcut nimic pentru a preveni dezastrul acesta sanitar!

Sunteţi nişte criminali! Aţi refuzat testarea. Nu aţi pregătit spitalele pentru valul 4 al pandemiei. Nu aţi refăcut stocurile de medicamente şi oxigen. Ştiţi numai să băgaţi mâna în buzunarele românilor! Să-i pedepsiţi, să-i ameninţaţi, să le îngrădiţi toate drepturile!”, a mai spus acesta

 

Articolul precedentLa cât va ajunge EURO în 2022?
Articolul următorAdrian Năstase: când vor fi anchetate comisioanele la creditele guvernului Cîțu?