Omul de afaceri omorât ieri, cu explozibil, în propria mașină, era socrul unui deputat PNL. Ioan Crișan și-a găsit sfârșitul după ce mașina în care se afla a sărit în aer. Anchetatorii cred cu tărie că acesta a fost un asasinat la comandă, realizat cu ajutorul unui dispozitiv de telecomunicații.

Bomba ar fi fost plasată sub scaunul șoferului, iar explozibilul a fost detonat de la distanță cu ajutorul unui semnal emis de un telefon mobil.

Ioan Crișan a fost prezentat de presa locala ca fiind un prosper om de afaceri, deținând singura fermă piscicolă de creștere a somnului african din țară.

Crișan a fost socrul deputatului PNL de Arad Sergiu Bîlcea

Bîlcea s-a despărțit de fiica afaceristului, însă au păstrat legătura deoarece deputatul i-a oferit doi nepoți.

Sergiu Bîlcea a transmis un mesaj după evenimentul tragic de sâmbătă:

”Sunt şocat şi îndurerat de decesul fostului meu socru, bunicul copiilor mei. Chiar dacă viaţa a făcut să nu ne vedem de mult timp, a fost un bunic apropiat şi iubit de Alexandra şi Vlad (n.r. copiii lui Sergiu Bîlcea), care resimt acum dureros această mare pierdere.”

De asemenea, Bîlcea dorește ca presa să respecte intimitatea familiei în aceste momente grele.

Ancheta este în derulare la acest moment, iar Serviciile de Telecomunicații Speciale și Serviciul Român de Informații încearcă să ajungă la cei care au pus în aplicare acest atentat de tip mafiot.

Fostul ginere Sergiu Bîlcea se numără printre cei care vor fi audiați de anchetatori pentru a stabili ce a dus la producerea acestui eveniment.

Limuzina Mercedes în care și-a găsit sfârșitul omul de afaceri arădean a fost ridicată și dusă specialiștilor pentru expertiză.  Se pare că Mercedesul a fost dus de Ioan Crișan, chiar în urmă cu câteva zile, într-un service.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentDeputat PNL, audiat în cazul asasinatului cu bombă de la Arad
Articolul următorRomânia, locul e unde este multă adrenalină și nu se întâmplă nimic!