Fostul preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, a demisionat din PSD, după ce anunțase că vrea să candideze la Primăria Constanța. A ales să comunice demisia colegilor săi prin intermediul presei, scrie realitateadeconstanta.net

“ Cum din presa am aflat de eventuala mea demitere, daca nu sunt cuminte, tot prin intermediul presei, transmit domnului Stroe si colegilor dansului ca, astazi, 23.02, ore 9:30, ma voi prezenta la sediu pentru a DEPUNE DEMISIA! Consider ca promovarea adevaratelor valori a ramas o prioritate pentru PSD Constanta, iar o “virgula” (exprimarea staff-ului municipal) ca mine, nu are ce le cauta alaturi! Le voi ura succes si sper ca predarea-primirea biroului de primar sa se faca in acelasi spirit, de voie buna! ”

Horia Constantinescu și-a anunțat, cu câteva zile în urmă, intenția de a candida la Primăria Constanța și a menționat că nu a cerut permisiunea colegilor săi să candideze. „ Am anunțat că voi candida, indiferent de decizia organizației. Nu cred că trebuia să cer voie! Suntem maturi, unii chiar barbați, iar purtarea unui dialog ajută la o comunicare mai bună. Chiar daca părăsești o încăpere nu trebuie să trântești ușa! ”

PSD Constanța are un candidat declarat pentru primăria orașului, în persoana actualului primar Decebal Făgădău.

Articolul precedentDemisie din PSD Satu Mare. Un lider pleacă la Pro România
Articolul următorMarius Budăi, la Realitatea PLUS: ”NU sunt în totalitate bani de pensii în buget”