“Nelu Tătaru l-ar bate şi pe Klaus Iohannis”, a declarat Rareș Bogdan. Penelistul susține că fostul ministru al Sănătății a câștigat în urma acțiunilor sale de la începutul pandemiei.

 

Rareș Bogdan, europarlamentar, a comentat alegerile de la conducerea PNL Vaslui, acolo unde Nelu Tătaru a primit peste 300 de voturi, candidatul de pe locul doi având doar 40.

 „Suntem un partid la putere, miza e uriașă și e normal ca bătălia să fie mai încrâncenată. La Timișoara, colegii care au venit din Lugoj pot să participe la alegerile județene, dar la cele municipale din Timișoara, nu”, a spus Rareş Bogdan la România TV.

El a vorbit şi despre cei care au contestat apoi alegerile interne din această organizație.

“La Vaslui, dacă vor candida Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Florin Cîțu și Rareș Bogdan împotriva lui Nelu Tătaru, pierd toți patru. Dacă oamenii cu cea mai mare credibilitate în PNL candidează, pierdem în fața lui Nelu Tătaru.

Să-l contești pe Nelu Tătaru, care a fost omul care a dus greul în fața pandemiei, acasă la el, trebuie să fii inconștient. Eu îi salut pe colegii mei de la Bârlad, dar ce să contești la Nelu Tătaru, a câștigat cu un scor zdrobitor.

A luat 340 de voturi, cel de pe locul 2 doar 40, iar al treilea 15. Dacă eu candidez lângă Florin Cîțu, Robert Sighiartău și Emil Boc, nu putem să-l batem pe Nelu Tătaru la Vaslui“, a spus Rareș Bogdan.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentCare este profilul prezidențiabilului câștigător al PSD?
Articolul următorMAFIA CERTIFICATELOR FALSE. Se fac averi pe seama pandemiei. Cât costă un pașaport COVID