Baronetul Adrian Ţuţuianu s-a crezut până în 2018 un personaj fără de care Dâmboviţa nu există. Iată că acum, după doi ani de zile, e e huiduit pe străzi. A moşmondit o alianţă contra naturii între PNL-USR-Pro România, doar, doar pentru a-l stop pe Corneliu Ştefan, actualul preşedinte şi candidat la CJ Dâmboviţa de a câştiga alegerile. 

Adrian Ţuţuianu a organizat un miting “spontan” împotriva lui Liviu Dragnea când fostul preşedinte al PSD a fost în Târgovişte. Baronetul a câştigat alegerile locale din 2016 cu cei trei trandafiri, simbolul electoral al PSD, dar a fost dat afară pe timpul lui Dragnea şi aşa a ajuns la Pro România. 

Vicepreşedintele PSD. Radu Popa, a acuzat recentimixtiunea SRI în treburile politice dâmboviţene, explicând astfel alianţele politice nefireşti, făcându-se pe seama “păcatelor tinereţii.”

În cursă, pe lângă candidatul alianţei contra naturii din Dâmboviţa, Ion Sorin, şeful Inspectoratului Şcolar, care-l concurează pe Corneliu Ştefan s-a mai înscris şi deputatul Robert Turcescu, simţind slăbiciunea dreptei. 

“De speriat rău s-a speriat însă baronetele Țuțuianu de la Pro România, care nu-şi revine neam şi nu înţelege de ce îl huiduie lumea când merge prin județ în campanie. Îi spun eu cu voce tare, ca să priceapă: pentru că n-ai făcut nimic pentru Dâmbovița, Țuțuiene, d’aia!, a scris RobertTurcescu.

Articolul precedentMarele absent la Congresul PSD
Articolul următorGabriela Firea: baronii galbeni iubesc trădarea dar nu îi iubesc pe trădători