Traficul în zona Piața Unirii din București este îngreunat datorită reconsolidării și reparațiilor de la Pasajul subteran din fața magazinului.

Primarul sectorului 4, Daniel Băluță, a preluat inițiativa de la Primăria Capitalei, pentru consolidarea pasajului, aflat într-un risc de degradare, datorită infiltrațiilor de apă și al măcinării asfaltului. “Pentru a preveni un dezastru,” răspunde mereu la întrebarea „de ce acum?”

“Am finalizat prima etapă a punerii în siguranță la Pasajul Unirii.

Constructorii au îndepărtat toate elementele de arhitectură degradate, au frezat și au decopertat calea de rulare și au alăturat instalațiile de automatizare și o parte din iluminat.

Acest lucru ne permite ca în acest moment să facem o evaluare mult mai amplă a stării pasajului.

Astăzi, specialiștii de la Universitatea Tehnică de Construcții București, împreună cu constructorii, vor stabili cele mai bune soluții pentru remedierea infiltrațiilor de apă, principala cauză a degradării acestui obiectiv.

Vă cer scuze încă o dată pentru disconfortul creat în trafic de aceste lucrări, însă sunt neapărat necesare, pentru siguranța noastră a tuturor,” a scris Daniel Băluță pe pagina sa de facebook.

Recent edilul a publicat și un scurt video despre cum va arăta pasajul din toamnă încolo.

Articolul precedentLia Olguța Vasilescu a organizat a opta paradă a iei la Craiova
Articolul următorMiron Mitrea comentează efectele sancțiunilor împotriva Rusiei: “Cred că jocul mondial e mult mai complicat”