Neînțelegerea dintre partide produce efecte și în administrația locală. Mai nou, un proiect mare de infrastructură, inițiat de Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6, a fost respins din cauza adversităților politice. Pentru realizarea unui nou drum din Prelungirea Ghencea avea nevoie de voturile a 2/3 dintre consilierii generali ai capitalei. PSD s-a opus.

“Bucurestenii nu trebuie sa sufere din cauza unor absurde blocaje administrative. Investitiile trebuie deblocate, fara partizanat politic. Indiferent de partide si interese politice, lucrarile de interes public au nevoie de sustinere. Oamenii asteapta solutii, nu bete in roate in calea ridicarii calitatii vietii lor. Facem un apel la responsabilitate. PSD este gata sa fie parte din solutiile pentru un Bucuresti modern”, declară Daniel Băluță pentru stiripesurse.ro

Conform edilului de la Sectorul 4, PSD va trece peste partizanatul politicii și se va asigura că toate proiectele importante vor fi susinute de către toate partidele reprezentate în Consiliul General, lucru care, cel puțin în privința Sectorului 4, nu s-a întâmplat până acum.

„Proiectele noastre de investiții nici măcar nu au ajuns în dezbaterea Consiliului General, deși noi le-am depus de mai bine de jumătate de an. Evident, acest mod de lucru ne discriminează pe noi, cetățenii din sectorul 4, iar asta nu trebuie să se mai întâmple”, mai spune Daniel Băluță.

Între timp însă, alți primari par să fie mai bine conectați în cadrul Consiliului General, de unde primesc des și la timp avizele cerute. Doar astăzi, edilul de la Sectorul 1, Clotilde Armand, a primit undă verde din parte consilierilor munIcipali pentru 2 mari proiecte: „promenadă verde” și așa numitul program „Căldură și apa caldă pentru cetățenii din sectorul 1”.

Articolul precedentCiolacu: Noi nu putem susține un guvern minoritar!
Articolul următorEuroparlamentarul PSD Victor Negrescu: un guvern minoritar nu poate pune în practică PNRR