În nopțile trecute, băncile de pe Șoseaua Berceni au fost vandalizate de către necunoscuți. Primarul sectorului 4, Daniel Băluță, susține că în curând aceștia vor fi identificați pentru că există camere de luat vederi.

“Este o bătaie de joc atât la adresa muncitorilor care au stat în genunchi și s-au chinuit să aducă mobilierul stradal la starea lui inițială, cât mai ales la adresa banului public și la lucrurile frumoase care se realizează în sectorul nostru.

Două ore și jumătate le-a luat colegilor de la Totul Verde să curețe mâzgălelile de pe băncile, coșurile de gunoi și stâlpii de iluminat din fața Spitalului Bagdasar-Arseni.

Nu voi tolera așa ceva niciodată, așa că am luat decizia ca în tot Sectorul 4 să montăm camere de luat vederi. Așa vom afla cine sunt aceia care fac rău comunității noastre”, a scris edilul sectorului 4 pe pagina sa de socializare.

 

Articolul precedentPSD vrea să ajute doar consumatorii de sub 200 KWh pe lună
Articolul următorRușii iau cu asalt Kievul. Sirenele au pornit iar – se așteaptă un nou bombardament. Cetățenii, trimiși în adăposturi