Una dintre cele mai vechi baze de sport din ţară, cu o vechime de aproape 100 de ani, va putea fi modernizată, ca urmare a unui acord verbal dintre Primarul Dan Tudorache şi şi Lucian Bode, ministrul Transporturilor, înfocat suporter al echipei din Giuleşti. 

„ Ministrul Transporturilor vrea să dea baza administrației locale. El e un rapidist, un susținător al echipei, și vrea să ajute. Îl voi contacta după 15 mai. Am vorbit și înainte să înceapă pandemia de coronavirus și dorea să dea o mână de ajutor,” a spus Dan Tudorache, potrivit Gazetei Sporturilor.

Baza Pro Rapid e în paragină

Aflată în posesia Ministerului Transporturilor, baza Pro Rapid este în paragină și nu este folosită în acest moment de nimeni. 

În 13 iunie 2016, clubul Rapid a intrat în faliment, moment în care s-au tăiat toate facilitările, apa, curentul, gazele. Datoriile, inclusiv cele curente, de după intrarea în insolvența, erau imense. Iar Pro Rapid a intrat sub sechestrul Ministerului de Finanţe și al ANAF, care au preluat cam 80 la sută din suprafața. Restul, de 20 la sută, i-a rămas lui Copos, nota Gazeta Sporturilor în iulie 2017.

Articolul precedentPSD are soluţia la eliminarea pensiilor speciale: supraimpozitarea lor
Articolul următorToni Greblă explică: cine poate beneficia de anularea amenzilor