Capitala este intens dezinfectată, în această perioadă. De exemplu, în sectorul 5, străzile sunt zilnic igienizate și curățate. Iar scările de bloc sunt și ele curățate cel puțin o dată pe săptămână. Oamenii spun că, astfel, se simt mai protejați.

Străzile și trotuarele din sectorul 5 al Capitalei sunt intens dezinfectate. Mai ales că numărul infectărilor crește de la o oră la alta.

“Avem 110 utilaje și 520 de oameni care acționează în sector pentru combaterea virusului. Strict pentru aceasta sunt 280 de oameni care fac dezinfectare pe teren și aproape 60 de utilaje”, a spus primarul Sectorului 5, Daniel Florea.

În următoarea perioadă, toate scările de bloc vor fi curățate săptămânal.

“Avem 12 echipe care acționează în toate grădinile blocurilor, avem 10 echipe, cam 40 de scări pe zi vor face aceste echipe care vor dezinfecta toate scările de bloc. Vom face dezinfectarea tuturor scărilor de bloc o dată pe săptămână, vreme de o lună. Deocamdată. De asemenea, avem două tunuri, cel mare, care merge pe străzile principale, și cel mic, care poate să intre pe aleile dintre blocuri și intrăm în toate străzile din sector. Avem și acolo vreo 1.200 de străzi pe care trebuie să facem dezinfecție”, a spus Daniel Florea.

Toate costurile procesului de curățare vor fi suportate de primărie.

Articolul precedentHotelierii care au jefuit patrimoniul statului ar trebui sa dea gratis camerele pe perioada de stare de urgenta!
Articolul următorIl vreau pe Vela si la finante!