PSD acuză Guvernul liberal ca ii falimentează pe fermieri și, în consecință, produsele alimentare vor deveni cu mult mai scumpe pentru români. Social democrații amintesc ca în guvernarea PSD România devenise a 3 putere agricola în Europa, în vreme ce, după instalarea PNL, agricultorii au primit doar promisiuni și vorbe goale. 
PNL este criticat dur că a respins toate măsurile de susținere, subvenționare și despăgubire pentru daunele provocate de secetă propuse de PSD, ceea ce falimentează agricultura românească și firmele autohtone. Este o lovitura dată agricultorilor, dar și programului FABRICAT ÎN ROMÂNIA, prin pretexte și amânări repetate.
PSD cere Guvernului să aplice măsuri urgente. Să repornească, Casa de producție și Comerț Unirea, să reia programele de susținere a producției și colectării pe produs, tomata, usturoiul, să repornească lucrările de irigații și sisteme antigrindina, să acorde stimulente pentru asocierea producătorilor în cooperative să acorde facilități în vederea finanțării și să susțină colectarea și distribuirea produselor prin programe naționale în scoli, spitale etc.

Articolul precedentRealitatea din PSD, invitați: AURELIAN BADULESCU și OCTAVIAN ANDRONIC
Articolul următorNegoiță a fost testat pozitiv COVID-19. Panică în partid și printre alegători. „Acum trebuie să ne testăm și noi”