Cozmin Gușă a comentat zicerea lui Mircea Sandu, care susținea într-un interviu din GSP, că pe Șucu nu serviciile l-au adus în fotbal.

“Zicerea sa e relevantă însă pentru dezbaterea informală atunci când se discută promovarea cuiva prin organizațiile de orice fel din România, cei puși să decidă se întreabă totdeauna cum ar sta respectivul posibil promovat în relaționarea cu Serviciile Secrete, iar dacă au posibilitatea, chiar verifică prin ”păduri” acceptabilitatea candidatului. Conotația abordării lui Mircea Sandu este și mai importantă pentru discuția de azi, deoarece implică faptul că Serviciile promovează și susțin oameni slabi și obedienți, care ulterior implementează un management defectuos. Analiza rapidă din cazurile mediatizate confirmă ipoteza precedentă, promovările de succes cu motorizare din ”păduri”, chiar dacă au existat, fiind discrete sau secrete, nu contează azi în nici un fel de analiză publică. Iar de aici s-a generalizat ipoteza că tot ceea ce întreprind Servicile românești în materie de promovare de personal pentru administrație, politică, presă, sport, etc., este de tip neprofesionist și bazat pe criterii ce n-au legătură cu valoarea profesională”, a scris Cozmin Gușă pe pagina sa de facebook.

Articolul precedentAdrian Năstase anunță victoria: Amnistia lui Dragnea a învins 
Articolul următorToți oamenii președintelui Băsescu. Epoca Grindeanu, la apus. Euroconstruct, afaceri dubioase pe banii românilor. Furăciunea de la Autostrada Transilvania, devoalată