După ce Aurelian Bădulescu, președintele PSD sector 3, a postat un trucaj foto, prin care Klaus Iohannis e comparat cu Hitler, nu numai internetul a luat foc ci și clasa politică.
Rapid, toți au cerut execuția politică a lui Aurelian Bădulescu pentru ieșirea “incorectă politic.”
Într-o postare pe facebook, intitulată “BĂDULESCU CONTRA IOHANNIS – EXPRESIA UNEI MARI FRUSTRĂRI!”, Cozmin Gușă îi ia apărarea spunând că și “în lumea occidentală există mesaje dure împotriva liderilor lor aleși democratic, postând masiv pe internet, arzând tablouri care portretizează liderii politici în chip de dictatori sau manifestând violent în stradă”.
Cozmin Gușă este un român naționalist, pe deasupra și pesedist, care a răbufnit ieri, sătul probabil să asiste fie la pasivitatea prin care se acceptă-n România administrarea jalnică a pandemiei, guvernarea execrabilă și care ne condamnă la pauperizare prin împrumuturile-n serie cheltuite fără nicio strategie pentru dezvoltare, fie enervat de blegeala prin care mulți dintre colegii lui de partid asistă la apelurile de “condamnare la moarte a PSD”, slobozite în mod regulat de către Iohannis sau alți liberali.

Ce-a scris Bădulescu ieri?
Că „Iohannisismul e predarea țării la cheie”. Asta e părerea lui, a inventat termenul de IOHANNISISM, pentru a descrie o posibilă doctrină pe care el o vede pusă-n practică de către Klaus Iohannis, cu sprijinul celor care-l susțin necondiționat pe acesta. El își argumentează raționamentul, prin construcții logice și expresii dure, ce-i drept, care sună cam așa, și vă invit să lecturați și să treceți prin filtrul propriilor raționamente vorbele lui Bădulescu, fiind posibil să aveți o altă părere:
„Klaus Iohannis dorește întreaga putere. Calcă pe morți. Scrâșnește din dinți. Rage ca o fiară: PeeSeeDeee! Un singur partid se poate opune regimului de dictatură personală si acela e doar PSD. Atât de hulit, continuu asaltat, stigmatizat si dat la câini din limuzina prezidențială. Citiți programul de guvernare al PNL. Pensii mărite la Sfântu’ Așteaptă. Bani pentru IMM-urile românești, doar pe hârtie. Fiți vigilenți! Pregătesc marea cotropire a țării cu multinaționalele.
Pentru a controla tot ce mișcă în țara asta, Iohannis are nevoie de o justiție la talpa cizmei sale. Noua lege propusă de Cătălin Predoiu, privind abilitarea SRI de a face anchete penale, e făcută doar pentru a-l mulțumi pe cel ce visează să fie Erdoganul României. Să aibă un mecanism de șantajare a celor care ar trebui să împartă dreptatea și să extragă din spațiul public pe cei care mai apără și țara.
Dacă vreți o definiție, Iohannisismul e acea doctrină de distrugere a identității naționale și de renaștere a internaționalismului marxist. Printr-o serie de măsuri politice, doctrina fixează principiile de bază ale cedării Suveranității naționale. Aceasta vizează punerea la dispoziția cuplului Merkel-Macron a întregii resurse umane și naturale a României. Pe înțelesul tuturor, Iohannisismul e predarea țării la cheie. Adică, românii să rămână servitorii Europei, iar companiile străine să prospere pe teritoriul nostru național, dând salarii de mizerie”.