Deputatul PSD, Corneliu Ștefan, l a acuzat în direct la un post de televiziune  pe Virgil Guran de racolarea ilegala a primarilor PSD. Tocmai consilierul premierului, în calitate de președinte al PNL Dâmbovița, împreună cu prefectul judetului, ar fi șantajat cel puțin 4 primari PSD pentru a i determina sa treacă la PNL. Bani promiși de la fondul de rezerva al Guvernului, șantaj, amenințări, blocarea actelor administrative sunt instrumente folosite într o implicare zilnica a lui Virgil Guran în activitatea administrației publice dâmbovițene, susține deputatul social democrat. Corneliu Ștefan a oferit și un exemplu: primarul localității Costești Vale a trecut la PNL și imediat la primit fonduri de la Guvern. “Personal o sa ma ocup, domnule Ștefan, sa cer sa se verifice totul în județ, cum ați făcut bani, tot” a fost replica consilierului lui Ludovic Orban care nu s a sfiit sa șantajeze și amenințe în direct, în fata camerelor de luat vederi, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.
Este de menționat ca președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat ca partidul său va depune plângeri penale pentru presiunile Guvernului PNL de a determina primarii PSD să treacă de cealaltă parte a baricadei politice.

Articolul precedentCOMICI VESTIȚI AI ECRANULUI?
Articolul următor100% TU DECIZI! Marius Stan, metalurgistul fotbalist ajuns politician. Acuzații de devalizare a Clubului Oțelul