Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, continuă să nu organizeze ședințele de Consiliu în spațiul dedicat acestora, extrem de mare.

La reuniunea de vineri, a obligat consilierii PSD să se înghesuie într-o cămăruță de 20 mp. Unul dintre aceștia a fost confirmat pozitiv cu SARS-CoV-2, iar toți ceilalți trebuie să stea în izolare. Celor 21 de consilieri li se adaugă și cei ai PMP care a fost în contact direct.

“Refuzul primarului general Nicuşor Dan de a desfăşura şedinţele cu prezenţă fizică a tuturor consilierilor generali în sala de Consiliu, a dus la un posibil focar de infecții cu COVID-19 la Primăria Capitalei.

DSP București nu s-a grăbit să facă ancheta epidemiologică”, a scris Aurelian Bădulescu, fost viceprimar al Capitalei, pe pagina sa de facebook.

Cu același prilej a anunțat că cei 21 de consilieri generali ai PSD vor face plângere penală lui Nicușor Dan pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Articolul precedentCulisele statului paralel | Secretul pe care îl știe toată lumea și despre care mulți ani nu a vorbit nimeni
Articolul următorElena Udrea la “Culisele Statului Paralel”, despre condamnarea de 8 ani: Ilegal, inimaginabil, imoral, inuman