Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, crede că declaraţiile actualei conduceri a partidului împotriva “măsurilor inepte” ale guvernului vin mai degrabă să sprijine guvernul liberal. El îi asigură pe simpatizanţi că vor avea în curând un partid puternic.

„Îmi cer eu scuze! Pentru reacţiile timide ale noilor şefi ai PSD vis-a-vis de toate deciziile inepte luate de guvernul liberal! Pentru declaraţiile menite parcā sā-l sprijine pe Orban. Pentru slugārnicia tot mai vizibilā în faţa unor incompetenţi care îşi bat joc de o ţarā întreagā. Vā asigur însā cā, în curând, vom avea iar un PSD puternic. Care sā transmitā ceea ce gândesc şi vor cu adevărat oamenii! Mai ales cei care ne-au votat!”, a scris pe Facebook, Codrin Ștefănescu.

A sărit în apărarea lui Vadim

Acesta nu este la primul atac lansat la adresa conducerii PSD. Fostul secretar general al PSD s-a declarat, în urmă cu câteva zile, total revoltat de aseamănarea lui Klaus Iohannis cu Corneliu Vadim Tudor, fostul lider PRM. Comparația a fost făcută inclusiv de șeful celor de la PSD, Marcel Ciolacu.

„Este total idioată comparatia dintre Johannis si Vadim. Nu există absolut nici o legătură! Vadim Tudor a fost un mare patriot, un om de litere, un personaj savuros cu o cultură gigantică, un iubitor de traditii si datini strămosesti. A fost un gigant extrem de vocal si neingăduitor cu detractorii României.

Un bun român cu toate defectele sale. Avem in partid zeci de mii de fosti membri PRM. Unii sunt parlamentari, primari, consilieri, sefi de organizatii. Oameni absolut minunati, curajosi si demni! Care se simt jigniti de nefericita comparatie. Si le dau dreptate!”, a comentat Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedentLucian Romaşcanu: Preşedintele îşi face campanie electorală şi cu decizia CEDO
Articolul următorLia Olguţa Vasilescu: Kovesi nu a câştigat nimic la CEDO