Fostul secretar general al PSD și fost revoluționar, Codrin Ștefănescu a explodat la adresa mișcării #rezist, care odată ce dreapta a câștigat alegerile a dispărut de pe front.

“Māi, reziștilor ticāloși ce sunteți! Generația mea a fācut Revoluția din Decembrie 89 pentru niște idealuri! Unii dintre noi au plātit cu viața atunci pe baricade! Noi am fost curajoși la extrem, māi gravizi neomarxisti! Au fost uciși fārā milā și rāniți mii de tineri in Timișoara, București, Cluj, Sibiu, etc in speranța de-a ne câștiga libertatea! Nu pentru voi sau pentru ideile voastre sinistre de azi! Nu pentru a ajunge la cheremul străinilor, nu pentru educația sexuală in școli sau lgbt, nu pentru a huli Biserica, nu pentru protocoale secrete, nu pentru abuzuri, nu pentru forme de viațā ca Bârnā, Bulai cel statuie sau franțuzoaica Clotilde! Sā vā intre bine-n cap, ciudaților!”, scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Reprezentanții mișcării #rezist au luat cu asalt pagina sa. I-a blocat pe mulți dintre ei, spunând că de aceea au ajuns „în guvern și parlament toți ciudații pāmântului și odraslele foștilor securiști!„, pentru că oamenii au fost prea toleranți.

 

Articolul precedentCulisele statului paralel | Stilul vestimentar din politica românească. Primele doamne, bine sau prost îmbrăcate?
Articolul următorPSD Timiș ține cu Alin Nica la alegerile de azi din organizația județeană a PNL