Săptămâna aceasta, s-au făcut mai multe referiri la viitoarele parteneriate electorale. Unii susțin că PNL și PSD vor merge pe liste comune, alții că vor merge separat. În foaierele puterii se discută chiar și despre modificarea Constituției, astfel încât o majoritate să-și pună mai ușor președintele. Coordonatorul Alianței pentru Patrie, Codrin Ștefănescu, are o altă opinie.

“Ciolacu a recunoscut public! PSD și PNL vor candida pe liste comune, împreună, frați in toate relele! Să nu ajungă naționaliștii și patriotii la Palatul Victoria! Să câștige împreună puterea și o nouă guvernare, mai toxică și mai dezastruoasă ca aceasta! Că așa e ordinul! Să nu ajungă Dragnea și ai lui să recupereze România din ghearele lor și a stăpânilor lor din afară! Este exact cum v-am prezis acum câteva săptămâni in urmă? Este!” – a scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de facebook.

Articolul precedentCristian Rizea anunță APOCALIPSA! Capii rețelei de trafic de droguri și prostituție de lux, băgați în corzi! DECIZIA care-i îngroapă definitiv pe„șmecheri”
Articolul următorVlad Popescu, fiul lui Piedone, va candida la alegerile pentru postul vacant de primar al sectorului 5