Adrian Năstase a găsit sintagma prin care Klaus Iohannis va rămâne în istorie.

“Perioada pe care o trăim va fi cunoscută in istoria românilor drept perioada „Ciumei lui Iohannis,” scrie Adrian Năstase pe blogul său.

Acesta a mai explicat cititorilor că “în urmă cu peste 200 de ani (1812-1813), în timpul domniei lui Ioan Vodă Caragea, mureau 300 de oameni pe zi iar la nivelul țării au fost peste 90000 de morti. Epidemia de atunci a fost denumită „Ciuma lui Caragea”.

Acum numărul zilnic al mortilor este dublu, intre 500 si 600. Iar numărul total al romanilor morti în pandemie se apropie de 50000.

“Ieri, Iohannis a citit, la televizor, cu intonatie dramatică si tentă lacrimogenă, un text de pe prompter, mirându-se de numărul mare al imbolnăvirilor si al mortilor, dând vina pe „autorităti”. Nu-mi aduc eu bine aminte sau el a fost personajul principal la Congresul PNL, organizat in ciuda unor restrictii rezonabile?

Cred că este logic să spunem că Iohannis a avut „guvernul său”, dar a avut (are) si „epidemia sa”. Din păcate pentru noi. Va avea oare si „suspendarea sa”? – a conchis fostul președinte al PSD.

 

Articolul precedentNoi măsuri suplimentare stabilite de CNSU, pentru limitarea răspândirii CoVid-19! Ce prevede noua hotărâre
Articolul următorAnca Alexandrescu: Sunteți mai frecventabil, DOMNULE CIOLACU, decât pe vremea “Jó napot?”