Prezent la evenimentul festiv de la Snagov, Marcel Ciolacu a declarant că a venit momentul ca și companiile străine să plătească impozite în România.

„Cu toții am văzut cum această pandemie a adus la suprafață adevărul. S-au văzut pentru prima oară toate decalajele de dezvoltare dintre statele membre, de la serviciile publice, digitalizare, sistemele de educație și sănătate, la problemele de mediu sau la condițiile de muncă. De aceea, PNRR este atât de important și nu trebuie să-l ratăm. Politicienii de dreapta trebuie să înțeleagă că este șansa istorică a României de a trece la nivelul următor. Nu avem dreptul să ratăm această oportunitate, așa cum am ratat intrarea în Schengen sau cum s-a renunțat total la orice orizont de timp pentru adoptarea monedei unice”, a spus Marcel Ciolacu la evenimentul „Ziua Europei – Un proiect european pentru România”, desfășurat duminică la Palatul Snagov.

Președintele PSD a spus că trebuie să ne gândim serios la impozitarea echitabilă a capitalului.

“Este just ca și România corporativă să înceapă să plătească ce se cuvine, așa cum o fac firmele românești, așa cum fiecare român își plătește taxele și impozitele care se cuvin, cred că și dumneavoastră, antreprenorii români, sunteți de acord că marile companii plătesc foarte puțin. Acest lucru nu este corect”, a mai spus liderul PSD.

Articolul precedentAlexandru Rafila participă la maratonul vaccinării din București
Articolul următorMiron Mitrea::Orban va deconta lipsa de fermitate în fața obrăzniciei USR+