Liderul PSD, Marcel Ciolacu, este convins că partidul său nu va mai pierde alegerile prezidențiale. Într-o declarație la un post de tv, a spus că vor avea loc alegeri interne pentru desemnarea unui candidat cu șanse. A mai spus că a dispărut cutuma, președintele partidului e de drept și candidatul la președinție.  

Nu mai există cutuma în Partidul Social Democrat că preşedintele partidului este automat şi candidatul la Preşedinţie. Aş vrea să lămuresc colegii mei, să avem o deschidere şi mai mare, în cazul în care avem o personalitate care nu este în partid, să poată să candideze în alegerile interne din interiorul partidului. Vor fi alegeri, vom modifica statutul, şi aici am picat de acord cu colegii mei, vor fi alegeri în fiecare organizaţie pentru candidat. E posibil să fie mai multe personalităţi. Nu voi face greşelile pe care le-au făcut ceilalţi preşedinţi ai PSD. De patru ori, PSD a pierdut aceste alegeri. Nu va mai pierde aceste alegeri PSD, vom ieşi din acea logică ce a dus la pierderea alegerilor”, a spus Ciolacu la Antena 3.

Articolul precedentVasile Dîncu anunță stagiu militar voluntar pentru românii între 18 și 35 de ani: “Patru luni va dura pregătirea militară”
Articolul următorFiliala PSD Moldova s-a mutat în sediul PDM din Chișinău