Ministrul Virgil Popescu nu are un cec în alb. Nici de la premier, nici de la Coaliție, nici de la PSD. Trebuie sa găsească soluții la problema creșterii preturilor la energie și gaze! “Este avertismentul președintelui PSD, Marcel Ciolacu, nemulțumit că Guvernul Ciucă este nevoit sa fie pompierul problemelor generate de guvernele anterioare. “Nu este momentul să căutăm vinovați! E nevoie urgent de soluții!”, a declarat liderul social democrat în emisiunea de miercuri seara a lui Victor Ciutacu.
Problema energiei este considerată prioritatea Guvernului Ciucă, iar Marcel Ciolacu a explicat că rezolvarea va opri tăvălugul creșterilor de preturi la toate celelalte produse. Cifra de afaceri a unei ferme avicole este reprezentata în proporție de 91% de costul energiei electrice și gazelor, a fost un alt exemplu îngrijorător alături de factura pe ianuarie de la Spitalul de pneumofiziologie Marius Nasta din București, care are în final o suma cu 5 zerouri.
Marcel Ciolacu a explicat abordarea pragmatică axata pe soluții și nu pe identificarea de vinovați, a dat asigurări că se lucrează la Palatul Victoria pentru a se identifica soluții pentru facturile din luna ianuarie și a catalogat moțiunea simplă a USR drept un act de ipocrizie, după ce au făcut parte cu ministrul Virgil Popescu din același guvern și au aplaudat plin de entuziasm liberalizarea “fără cap” a pieței energiei.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentDeputații au votat sancțiuni și restricții mai dure pentru parlamentarii turbulenți
Articolul următorMarcel Ciolacu anunță pornirea a 3 hidrocentrale oprite de insecte inchipuite