Marcel Ciolacu, președintele PSD și al Camerei Deputaților, susține că acești ultimi doi ani au fost ani pierduți pentru România și că de aceea partidul său s-a oferit să-și ofere experiența pentru a stopa prăbușirea țării.

“Deciziile pe care le luăm pot schimba direcţia naţiunii pentru anii următori. Au fost doi ani pierduţi, doi ani de instabilitate, de criză economică şi sanitară, doi ani în care milioane de români au fost abandonaţi de stat.

Suntem într-un punct critica care necesită o decizie fundamentală: PSD este cel mai responsabil şi mai stabil partid din România, de aceea PSD trebuie să facă o alegere în acest moment, iar alegerea următoare: vom continua să criticăm o guvernare ineficientă sau ne folosim priceperea pentru a opri, pentru a fi alături de români şi a stabiliza ţara.

Am acceptat această provocare pentru că PSD nu fuge niciodată de responsabilitate şi pentru asta am decis să intrăm cu prima linie a partidului.

Pandemia nu s-a terminat: să dărâmăm zidul urii dintre vaccinaţi şi nevaccinaţi”, a spus, joi, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Articolul precedentFirea vrea să impună noul prefect al Capitalei
Articolul următorCâte voturi a obținut guvernul Ciucă?