PSD trebuie să îşi deschidă porţile pentru a primi specialişti în partid, aşa cum s-a întâmplat pe vremea lui Adrian Năstase când exista un Consiliu Naţional ce se ocupa cu atragerea de noi oameni înspre social-democraţi, a afirmat Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, duminică seara la România TV.

El a mai afirmat că reforma unui partid se face pe o perioadă mai lungă de timp. 

Întrebat despre situaţia electorală a partidului pe care-l conduce, PSD, liderul a remarcat că se află pe un trend ascendent, în timp ce principalul său rival PNL scade în sondaje. 

Referindu-se la alegerile locale, Ciolacu susţine că punctual, în anumite oraşe, candidaţii PSD pentru funcţiile de primar vor merge în alianţe cu Pro România şi ALDE, iar pentru alegerile parlamentare se prefigurează o alianţă de stânga. Susţine că are toată deschiderea pentru colaborare şi cu alte formaţiuni. 

Crede că ultimii doi elefanţi ai politicii din România sunt Orban şi Băsescu, aflaşi de 30 de ani în politică, restul, la toate partidele s-au schimbat.

Articolul precedentCiolacu îi explică lui Orban cât de simplu este să salveze HORECA. „… Niște halbe băute cu prietenii”.
Articolul următorRăzboiul din PNL, Tătaru vs. Anisie, runda 2! Normele pentru redeschiderea grădinițelor, nicio legătură cu Educația!