Marcel Ciolacu susține că propunerea lui Florin Cîțu de consultare a specialiștilor PSD în privința pandemiei nu este serioasă.

„Acum, în al 12-lea ceas, premierul Cîțu vine cu mâna-ntinsă să cerșească ajutor. Abia acum, după un an de zile”, spune Marcel Ciolacu.

„Au refuzat de fiecare dată să aibă aceste discuții cu PSD. Acum, când românii s-au săturat de prostia și minciuna lor și au ieșit în stradă, dl. Cîțu, dl. Iohannis, dl. Orban și Barna au găsit de cuviință să cheme PSD la masa discuțiilor. Guvernul trebuie să stea în casă. Românii trebuie să stea afară, românii trebuie să meargă la serviciu, să-și ducă copiii la școală, să-și vadă de treaba lor. E clar că restricțiile luate de actualul guvern au dus mai mult haos decât responsabilitate din partea cetățenilor. Nu se poate continua așa”, conchide liderul social-democrat.

Premierul Florin Cîțu  a anunțat că este dispus să se consulte cu specialiștii PSD în privința măsurilor pentru combaterea răspândirii Covid-19.

 

Articolul precedentPSD face apel la USR să nu devina complice și să susțină comisia de ancheta privind falsificarea datelor pandemiei
Articolul următorPSD, revoltat de sfidarea măsurilor anti Covid de către ministrul Sănătății