Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat marţi că îşi menţine părerea că pe data de 8 decembrie vom intra în Spaţiul Schengen şi că nu crede că alt stat al UE, stat prieten, cum este Austria, se poate opune pe nedrept intrării României în Spaţiul Schengen.

”Sunt ferm convins că vor fi discuţii până în ultima clipă. Şi eu comunic cu prim-ministrul. O să am, sunt ferm convins, şi o discuţie astăzi, dacă nu chiar o întâlnire, pe acest subiect”, a afirmat Ciolacu despre negocierile pentru Schengen.

”Eu îmi menţin părerea că pe data de 8 decembrie vom intra în Spaţiul Schengen şi nu cred că alt stat al UE, stat prieten, cum este Austria, se poate opune pe nedrept intrării României în Spaţiul Schengen”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

El a afirmat că România îndeplineşte toate condiţiile tehnice de foarte mult timp, iar pe data de 8 decembrie va fi un vot politic.

 

Sursa: Adevarul Zilei

Articolul precedentCOMUNICAT – Trustul Realitatea Media respectă independența editorială a concurenților direcți și nu este implicat în nicio luptă cu postul B1 TV
Articolul următorB1, la răscruce între statul paralel și cetățean. Bobby Păunescu, dezvăluiri explozive, astăzi, la ”România Suverană”, ora 20:50