Acuzații incendiare ale consultantului politic, Miron Mitrea, despre păpușarii României. Cine trage sforile și cine câștiga? Ce lupte se duc acum în Culisele politicii românești? 
În politică nu exista coincidente aleatorii. “Alina Bica a fost prinsa acum pentru ca acum trebuia. Diavolul ca să poată sa lucreze trebuie sa dea impresia ca nu exista”, a comentat Miron Mitrea la emisiunea Culisele Puterii. “Exista un grup de oameni transpartinic care, prin sondaje, prin analize politice, prin aparitii la televiziune, prin discuții cu diferiți oameni, pentru ca sunt abili, induc o presiune și o influenta încercând sa ducă oamenii în anumite direcții. Practic e o lupta din partea lor sa existe multe partide astfel încât toate guvernele sa fie la îndemână lor. De exemplu, bag Pro România la guvernare, Victoras e al nostru, în buzunar, și hai sa vedem cum ii chinuim pe guvernanți și ne facem noi interesele. Întra la guvernare PNL, lasă că i bag USR lângă, atenție, nu zic Plus, și prin Barba și încă 2, tot noi facem jocul. Aceasta este o parte. Exista și oameni care spun: Hai sa terminam cu partidele balama inventate peste noapte, UNPR, Pro Romanii s. a. și sa facem alegeri corecte și sa vedem ce pot partidele. Poate PNL, face guvernul, poate PSD sa facă majoritate, face guvernul. Bine sau prost, corecți sau hoți, cu partidele mari nu se vor face atâtea mizerii și atâtea hoții câte se fac cu un partid balama care toată ziua sta și cere. Prima filosofie a fost numita de unii statul paralel. Eu nu l am văzut niciodată. Am văzut niște oameni care și au încărcat propriile poziții ca să influențeze în favoarea lor sau a altor grupuri de interese România și alte afaceri. Și care acum nu prea mai au loc. Și atunci este adusa doamna Bica. Înțeleg ca este foarte bine. Nu e asa, Vasile? Nu e asa Victoras? “, a afirmat consultantul politic. Miron Mitrea crede ca Alina Bica va ajunge în România în campania pentru alegerile generale pentru ca pana atunci, lumea trebuie sa fiarbă. Mitrea a completat ca nu are niciun respect pentru Alina Bica, un procuror care aresta și apoi negocia. “Unii mai plecau acasă dacă erau drăguți si ieșea la zar cum trebuie, alții nu plecau acasă. Sa ma acuze și sa ma dea în judecata, ca i aduc doi oameni care pot spune ce vorbea ea cu ei.(…) Profesionistii care lucrează de afara sau din România lucrează bine”, a  declarat fără ocolișuri fostul demnitar, actual consultant politic.

Articolul precedentCulisele Puterii: USR capuseaza politic PNL
Articolul următor100% TU DECIZI! Clotilde Armand, conectată bine la banul public. A încasat milioane din paguba adusă de Bechtel