Incompetenţa managerilor sistemului de sănătate, puşi de actualul ministru, doar pentru a face pe plac cumetriilor din filiala locală a PNL, au dus la creşterea alarmantă a cazurilor de infecţii cu COVID-19 în judeţul Vrancea, spun  cinci parlamentari PSD din județul Vrancea, într-o scrisoare deschisă adresată  ministrului Sănătății, Nelu Tătaru. Aceştia îi cer să  intervină la Spitalul Județean din Focșani. Parlamentarii PSD susțin că de aproape trei luni la unitatea medicală stă nefolosit un aparat de testare pentru COVID-19, achiziționat de Consiliul Județean. Liberalii locali au sabotat punerea lor în funcţie, mai afirmă semnatarii. 

“Criza este generată de lipsa competențelor manageriale, amatorismul și cinismul celor pe care i-ați instalat în funcții la solicitarea organizației PNL Vrancea!

Conștienți de condiționările politice cărora trebuie să le răspundeți, vă atragem atenția că astăzi nu ne aflăm într-un context care să vă permită o asumare relaxată a acțiunilor colegilor de partid, pentru că ele sunt îndreptate împotriva vieții oamenilor, iar dumneavoastră sunteți pus în situația să le girați!”, mai spun semnatarii. 

Depeşa este semnată de senatorul CRISTIAN DUMITRESCU, de deputaţii: ANGEL TÎLVĂR, DRAGOȘ BÂRLĂDEANU, TUDORIȚA BOBOC, NICUȘOR HALICI. 

Articolul precedentCongresul PSD, posibil, pe 22 august 2020
Articolul următorBiroul Permanent al PSD Ilfov a fost dizolvat