Dacă este cât Casa Poporului,costa!

In tot acest scandal, cunoscând cât de cât procedurile parlamentare, pot accepta explicatiile mai mult sau mai putin pertinente privind adoptarea tacită a Legii autonomiei secuiești.

Eu da!Poporul nu!

Greu de crezut ca la nivelul Parlamentului nu exista un mecanism care prin SMS ALERT sa transmită:”PESTE TREI ZILE, LEGEA INTERZICERII BALENELOR IN MAREA NEAGRĂ și LEGEA AUTONOMIEI ȚINUTULUI SECUIESC VOR FI ADOPTATE TACIT!”

Atunci parlamentari responsabili, mai ales cei vocali acum, DIN TOATE PARTIDELE ar fi lăsat balenele sa zburde in Marea Neagră și s-ar fi uitat cu atenția cuvenita la a doua lege.

TOȚI PARLAMENTARII AU DORMIT!

UNII AU PÂNDIT!

Ca sa știm de ce Parlamentul este in “preferințele electoratului”!

Mai este o greșeală, nu spun prostie ca sa nu fiu acuzat de les majestate.

Înțeleg ca Președintele Iohannis încearcă politic sa ocupe o nisa naționalistă lăsată libera de PRM și răposatul Vadim Tudor.

Nu înțeleg afirmațiile iresponsabile gen:”PSD VINDE ARDEALUL UNGURILOR” sau”CIOLACU CE AI PRIMIT DE LA VIKTOR ORBÁN?”

Fără a fi analist, Ardealul a fost și este fieful PD-L-PNL, al puterii, atunci care a fost explicația ieșirii Președintelui?

Explicația mea este DISPERARE!

Cel mai informat OM din țara a aflat ca in fieful tradițional, electoratul a început sa aibă îngrijorări, intrebari, îndoieli.

Jalnica abordare.

PROSTIA/GREȘEALA COSTA!LA VOT!

SANATATE!

Articolul precedentSenatorul PSD Eugen Teodorovici dezvăluie jocurile din culisele autonomiei Ținutului Secuiesc. Implicarea PNL și sparanghelul german
Articolul următorSondaj IMAS: Pe cine ar vota românii, la alegerile parlamentare?