Marcel Ciolacu, președintele interimar al Partidului Social Democrat, ia peste picior intențiile colegului său de partid, fost ministru al Economiei, Eugen Teodorovici. După ce acesta și-a anunțat intenția de a candida la șefia PSD, Marcel Ciolacu a avut un singur comentariu de făcut în fața jurnaliștilor: „Copiii spun lucruri trăsnite! Iată că, uneori, și adulții.”, a comentat Ciolacu.
În continuare, președintele interimar a spus că va solicita Comitetului Executiv să-i fie validată candidatura fostului ministru al Economiei, ceea ce s-a și întâmplat. Miercuri, Eugen Teodorovici a primit validarea candidaturii în ședința Comitetului Național, dar nu a fost un incident lipsit de evenimente.
Teodorovici a intrat în argumente tensionate în cadrul ședinței Comitetului Executiv Național PSD, iar acesta a fost dat afară din sală, pe motiv că nu este membru al CExN.
Eugen Teodorovici susține că în demersurile sale sunt susținute de foarte mulți membri de partid, însă în urma ședinței de astăzi, surse spun că nu s-a bucurat de foarte multă popularitate în rândul colegilor pesediști.

Articolul precedentAmbasadorul SUA : Huawei, alegerea greșită!
Articolul următorAnca Alexandrescu a pus o întrebare cheie și a aflat un răspuns bombă! Planul cu Monica Anisie a explodat PNL-ului direct în față