Simona Spătaru face prin târgurile Bucureştilor pe moralista. Ea spune că emană din clasa politică a noului Bucureşti. 

Candidata propusă de Dacian Cioloş pentru sectorul 4, a fost surprinsă de paparazzi, în două sesiuni diferite de consum bere plus vin, la şedinţa de partid de pe terasa Trattoriei Borghese, în apropierea Orăşelului Copiilor. Asta după ce în urmă cu ceva timp s-au publicat fotografii de-ale sale din campanie, alături de Mototolea din clanul Duduianu.

Şedinţele stropite, conform Gândul.info, ar fi avut loc în 11 august, în jurul orei 20.30, iar a doua pe 19 august, la 22.30. 

“Cine a spus că adevărul se află în vin se află într-o eroare capitală, fiindcă Simona Spătaru arată contracandidaților – după cum se poate constata în înregistrarea video prezentată, în exclusivitate, de GÂNDUL.RO – că poate descifra viitorul politic chiar și în spuma berii, cu atât mai mult atunci când se află alături de echipa sa. ”Are încredere în oameni. Oamenii fac locul și încrederea este cimentul care ține la un loc un o comunitate”, se menționează pe pagina de prezentare a Simonei Spătaru, iar realitatea de pe terasa respectivă susține prezentarea.”

De fiecare dată, după un cocktail bere plus vin, s-a urcat la volan şi a trecut şi pe roşu. 

Sloganul ei electoral este “Noi suntem Bucureşti.”

Articolul precedentVOTUL,CONȘTIINȚA CIVICĂ SAU INERȚIE?
Articolul următorAurelian Bădulescu: niciodată PSD Sector 3 nu va face alianță cu Robert Negoiță