Sorin Grindeanu – vicepremier și ministrul Transporturilor și Infrastructurii a declarat, luni seara, că decizia în privința livrării de armament de către România în Ucraina va fi luată „scurt, fără prea mult debate”.

„Decizia în privința livrării de armament de către România în Ucraina va fi luată „scurt, fără prea mult debate”, a spus prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu. Deocamdată este așteptată analiza Ministerului Apărării.

„Putem avea declarații care pot să dea bine la un moment dat într-un anumit context, dar care în câteva zile pot să fie negate de realitate.

Sunt convins că analiza pe care o va face Ministerul Apărării Naționale va da soluția corectă și cred că trebuie să îi lăsăm să vorbească pe specialiști”, a spus Sorin Grindeanu.

 
Articolul precedentSorin Grindeanu despre funcția de premier în 2023: “s-au văzut multe în politică în acești 30 de ani!”
Articolul următorSorin Grindeanu: „Mircea Geoană poate fi un candidat redutabil care să câştige alegerile” – Pe cine propune PSD