Eugen Teodorovici va fi contracandidatul lui Marcel Ciolacu la preşedinţia PSD, susţin surse din interiorul partidului. Nemulţumiţii de performanţele Ciolacu&Stănescu pregătesc susţinerea sa. Aceleaşi surse sunt de părere că “preşedintele executiv al partidului” este de facto tot Teodorovici, după ce Viorica Dăncilă şi-a dat demisia. Fostul ministru de finanţe, aflat în poziţia de şef executiv a refuzat să-şi depună mandatul. 

Se vorbeşte pe la colţuri de uzurpări şi de înţelegeri ascunse cu Iohannis. Marea nemulţumire a multor lideri din teritoriu e lipsa de fermitate a acţiunilor PSD din timpul pandemiei. 

În urmă cu câteva zile, grupul lui Ciolacu s-a reunit de urgenţă. Pentru a da un semnal de forţă, liderii interimari ai PSD au stabilit să anunţe Moţiunea de cenzură pentru o dată mai rapidă, decât cea stabilită anterior. 

Prezent într-o emisiune tv, Eugen Teodorovici a povestit că a reuşit să evite armata, atunci când era tânăr, cu ajutorul mandolinei. A făcut Şcoala de muzică, îi plăcea să cânte, iar băieţii de la bloc îi strigau „Eugen chitaristul”.

Apelativul de discotecar nu i se potriveşte susţine fostul ministru de finanţe. Tot când era tânăr, Eugen Teodorovici a vândut flori în Piaţa George Coşbuc, a mai spus fostul ministru la Antena 3.

Sursele din PSD susţin că Teodorovici işi va anunţa candidatura la preşedinţia partidului după ce va fi sigur pe cel puţin 40% din voturile filialelor.  

Articolul precedentDispută pe Rezoluţia Schengen. PPE sau S&D? Ciuhodaru zice că e “programul său de suflet”
Articolul următorRomaşcanu: Cu 20% nu poţi demite Avocatul Poporului