Da,caldura mare mon Cher și pare ca nuvela lui Caragiale a atins proporții naționale acordând circumstanțe atenuante pentru unii.
RALUCA TURCAN,s-a culcat vie și din fericire pentru ea,s-a trezit tot vie.
ASTA A PERMIS CA DOAMNA MINISTRU SA PERSEVEREZE IN CONSTANTA ÎNȚELEPCIUNII SALE. LA MULȚI ANI!
La un post tv,un invitat îl indemna pe președintele PSD,Marcel CIOLACU sa purceadă la strângerea de semnături pentru demiterea primarului sect 1,CLOTILDE Armand,altfel,sigur a pactizat cu Dușmanul.
CALDURA MARE MON CHER,AU PLECAT PE LITORAL LOCUITORII SECT 1,SAU SUNT ATÂT DE MULTUMIȚI ÎNCÂT AȘTEAPTĂ SALVAREA DE LA CIUMA ROȘIE?
LA CFR,accident,deraieri,trenuri cu călători uitate in câmp.
VICE PRIM MINISTRU BARNA NE LINISTESTE,CHIAR NE CONSOLEAZĂ CA ȘI EL,STUDENT FIIND,A STAT BLOCAT IN TREN 7 ORE ȘI UITE CE BINE A ANUNS!
In apărarea directorului CFR călători,BARNA ne spune ca acesta nu putea aduce cu elicopterul autocare pentru transbordare,fără sa vada la tv ca trenul era la 10 m de drum unde staționa o ambulantă.
MINISTRUL TRANSPORTURILOR,DRULA,CARE DUPĂ ATÂTEA EVENIMENTE PE CALEA FERATĂ AVEA CA SOLUTIE DOAR DEMISIA,ÎL APARA PE DIRECTORUL VIZANTE!
Eu sugerez sa privim mai atenți la evoluția acestui director care a renunțat la un salariu de 10.000 EUR pentru unul de 3.500 EUR la stat,doar pentru binele nostru.
IN PNL,ALEGERI CU BĂTĂI,POLIȚIE ,FIRME DE PAZA ȘI ACUZAȚII INCREDIBILE DOAR PENTRU A TRIMITE LA CONGRES DELEGAȚI FAVORABILI UNEI TABERE!
ȘTIU OARE CÂȚU ȘI ORBÁN CE AU GENERAT ?
Întreb și eu,vara nu se guvernează țara?
Uitând de toate acestea,poporul a năvălit pe litoralul nostru și bulgaresc,spre fericirea celor din HORECA care,cică nu au mărit prețurile!!!!
LA TOAMNA PNL,CE MAI RĂMÂNE DIN EL,O SA SE OCUPE DE ȚARA,LA PNRR O SA MAI CEREM O AMÂNARE,CLOTILDE O SA FIE PE FUNCȚIE,VALUL 4 NE LINISTESTE ȘI NOI,DUPĂ CE NUMĂRĂM BĂNUȚII RĂMAȘI O SA CONSTATAM CA S-AU SCUMPIT TOATE DAR…ÎNCĂ O DUCEM BINE!
SANATATE!

Articolul precedentPSD: fie vremea cât de rea, de Clotilde tot vom scăpa, USR să vină să și-o ia!
Articolul următorCum conduce Statul Paralel România. Megaplanul prin care serviciile îi aveau pe toți politicienii la mână