Analistul politic Bogdan Chireac a vorbit despre alegătorii PSD la emisiunea lui Radu Tudor de la Antena 3. El a spus că aceştia se tem încă să spună cu cine votează, conform unor date dintr-un micro sondaj efectuat de instituţia media pe care o conduce. 

“Localele ţin mult şi de om, nu neapărat de partid, ci de gospodar. Lumea votează faţa unei persoane pe care o apreciază sau nu, înaintea partidului. Nu este ca în cazul parlamentarelor, unde votul preponderent este pe partide. Ce am remarcat, aici, este că posibilii votanţi PSD, în continuare, se tem să spună că ar putea vota PSD. 

Scurtul sondaj pe care l-aţi făcut, live, ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru preşedintele PSD, pentru Marcel Ciolacu, şi pentru conducerea actuală a PSDÎn continuare, este un fel de sentiment de vinovăţie aşa pe alegătorul PSD, ceea ce este foarte grav pentru partid, la viitoarele alegeri. Partidul se duce fără motoare“, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiune “Punctul de Întâlnire”, de la Antena 3.

Articolul precedentMarcel Ciolacu: “Îmi cereţi să-mi dau foc în faţa DNA-ului?
Articolul următorUn mare jucător de fotbal s-a înscris în PSD