Lilla Debelka, cunoscută ca “blonda” lui Ioan Mang, liderul PSD Bihor, a “divorţat” săptămâna trecută de partid şi a trecut la recent înfiinţata Alianţă Pentru Patrie a lui Liviu Dragnea, unde a fost unsă direct şefă de filială pe Bihor, scrie ebihoreanul.ro.

De ce a plecat Lilla? “De supărare, cum altfel: înfiptă secretar de stat la Ministerul Românilor de Pretutindeni din Guvernul Dăncilă, orădeanca a fost demisă, după încarcerarea “tătucului” Dragnea, şi de la Minister, dar şi de la şefia organizaţiei PSD Diaspora, fiind pusă apoi pe loc neeligibil atât la alegerile parlamentare, cât şi la cele locale, cât o fi fost ea de vicepreşedintă PSD Bihor”, notează ziarul local.

Ea este și acum nemulțumită că în locul ei a fost pusă pe un loc eligibil pentru Consiliul Local Florica Bungău, iar ea doar pe locul 9.

“Nu se poate compara CV-ul meu şi realizările mele cu ale acestei doamne”, i-a mărturisit lui Bihorel proaspăta şefă a APP Bihor, care nu suporta nici să mai fie condusă de Miluţ Pavel, şeful executiv al PSD-iştilor bihoreni, singura realizare a acestuia fiind că “a fost pus pe o listă de europarlamentari, că n-a făcut nimic altceva”.

Articolul precedentEuroparlamentarii PSD îl felicită cu întârziere pe Scholz
Articolul următorCulisele Statului Paralel | Dorin Iacob: Sunt aproape convins că Ludovic Orban s-a referit la șeful SPP Lucian Pahonțu