După ce Dan Barna a anunțat că renunță la președinția Camerei Deputaților dacă Ludovic Orban merge vicepremier, fostul viceprimar al Capitalei, Aurelian Bădulescu, susține într-un comentariu, pe rețelele de socializare că trei unguri vor conduce guvernul: Bárna, Orbán și Hunor.

“Românii au votat PSD, dar Klaus Iohannis dă țara pe mâna ungurilor.

Pentru a-i face pârtie imberbului politic, Cătălin Drulă, ca șef al Camerei Deputaților, devenită prin el, Comora deputaților, Dan Bárna zice că renunță la pretențiile sale de șefie, dacă Ludovic Orbán, împreună cu el și cu Hunor vor fi vicepremieri.

Au dat țara pe mâna ungurilor. Nu vor să spună că au negociat deja autonomia Ținutului Secuiesc, unde noi, românii, să fim străini în propria patrie.

Așa și Dan Bárna rămâne la conducerea partidului anti-național și vândut globaliștilor. Le-a promis stăpânilor că numai el poate să aranjeze actele de vânzare ale participațiilor statului și ale resurselor minerale.

Trădătorii de neam au pus ghearele pe țară și pe guvern. Pe neam nu vor pune laba niciodată”, a încheiat Bădulescu, citând din versurile lui Ion Pribeagu.

Articolul precedentCHECK-IN. Sfidare în pandemie, zeci de oameni la chefuri private
Articolul următorEurodeputatul Victor Negrescu cere demisia ministrului Marcel Boloș