Rechizitoriu devastator la adresa primarului sectorului 3, Robert Negoiță. “A furat prea mult, a cheltuit peste măsură și și a introdus familia în afacerile de la sectorul 3” Sunt capetele de acuzare formulate de social democratul Aurelian Bâdulescu, împotriva principalului său  contracandidat. Actualul viceprimar PSD al Bucurestilor s a declarat uluit de neregulile descoperite în primăria de sector și a declarat in cadrul emisiunii live de pe RealitateadinPSD ca Robert Negoiță este tributar “grupului de interese din jurul lui Victor Ponta”. Adica,  i a declarat Badulescu Ancai Alexandrescu, “grupului de securiști care există în jurul oricărui om politic”. Afirmația șocantă a impus precizări și Aurelian Bâdulescu a completat: “vorbesc de acei oameni politici care au băgat mana până la cot”. Cercul subtil de influențâ a făcut obiectul analizei jurnalistului Octavian Andronic, invitat special al emisiunii. Experimentatul jurnalist a vorbit deschis de binomul Victor Ponta – generalul Silviu Predoiu (fostul șef SIE, trecut în rezervă) și a amintit că în țările vestice persoanele care au deținut astfel de funcții în linia întâi a serviciilor de informații au interzisă activitatea în afacerile publice pentru o perioadă considerabilă.
Candidatul PSD la funcția de primar al sectorului 3 a întors discuția la Robert Negoiță și a arătat că “președintele Curții de Conturi ar trebui să se ducă acasă dacă a tolerat ce  am văzut acolo”. Această solicitare este și un răspuns pentru cei care reclamă în mod nejustificat influența PSD asupra acestei instituții.

Articolul precedentNegoiță a fost testat pozitiv COVID-19. Panică în partid și printre alegători. „Acum trebuie să ne testăm și noi”
Articolul următorÎnregistrare EXPLOZIVĂ | Cum înregistra Vlad Cosma: ”Îmi cerea mai mult decât prejudiciul”. Cum s-a făcut flagrantul procurorului